Studio foto Craciun Bucuresti- Locatia noastra

<span class="hidepagetitles_toggle_title">Studio foto Craciun Bucuresti- Locatia noastra</span>

Studio foto Craciun Bucuresti – Locatia noastra de vis pentru amintirile voastre


Studio Foto Craciun Bucuresti - Belle Art Photography - Sedinta foto Craciun Bucuresti - Poze de Craciun - fotograf Craciun

 

Studio foto Craciun Bucuresti este o locatie unica pentru realizarea celor mai frumoase sedinte foto de Craciun. O casa interbelica in zona veche din centrul Bucurestiului, in apropiere de Hala Traian, o zona cu multa istorie gata oricand sa ne incante privirile cu stilurile arhitecturale unice. 4 incaperi decorate diferit, de care te vei bucura pe toata durata sedintei foto, un living spatios cu un brad urias si multe decoratiuni speciale si mobilier vintage, precum vedem in filmele cu Mos Craciun. Zona de semineu si trimitere scrisori catre Mos Craciun, o antecamera superba pentru servit ciocolata calda si dormitorul special amenajat pentru petrecut clipe de neuitat in timp ce realizam fotografii profesionale Craciun.


De ce sa vi cu familia la studio foto Craciun Bucuresti?

Multi se gandesc ca in perioada sarbatorilor de iarna sa investeasca putin timp intr-o sedinta foto de Craciun, insa putini sunt cei care intr-adevar fac pasul spre a rezerva un loc intr-un studio foto de Craciun. Probabil emotiile si oarecare teama de a se afla in fata unui fotograf profesionist ii face sa amane pana cand locurile s-au ocupat. Eu va propun sa facem impreuna un exercitiu de imaginatie prin care sper sa va fac sa luati decizia buna de a veni alaturi de cei dragi la o sesiune foto de Craciun. Haideti sa ne imaginam impreuna ca aceasta sedinta foto Craciun nu este decat o joaca in familie acasa la voi in dimineata in care veti deschide cadourile de Craciun. Cu totii stransi in jurul pomului de Craciun frumos decorat, la caldura semineului, bucurandu-va de toate cadourile primite. Mami si tati isi beau cafeaua de dimineata, cu aroma de scortisoara, in timp ce copii veseli isi deschid cadourile mult asteptate. O atmosfera asa cum ne imaginam cu totii si clipe prin care trecem de fiecare data in ziua de Craciun. Apoi dimineata de Craciun devine o zi de veselie si distractie, cu mancare buna, jocuri si cantece de sarbatori, sarit in pat si iesit afara la zapada. Asa se vor desfasura toate acele sedinte foto Craciun la noi in studio, timp de calitate alaturi de copii si bunici, clipe de distractie si o atmosfera cu miros de mere coapte si scortisoara. Suna bine? Atunci cred ca am enumerat cele mai importante motive pentru care merita sa investesti intr-o sedinta foto de Craciun in al nostru studio foto Craciun Bucuresti.

Sedinta foto Craciun - Studio foto Craciun Bucuresti - Fotograf Craciun


Cat costa investitia intr-o sesiune de fotografii profesionale de Craciun?

Probabil cea mai cautata informatie cand vine vorba despre rezervarea unui loc in studio foto Craciun Bucuresti. Dar de ce ii spun investitie si nu simplu “pret sedinta foto Craciun“? Pentru ca sunt de parere ca aceasta sedinta foto Craciun nu este doar o sesiune de fotografii profesionale ca oricare alta, ci este o investitie in cele mai frumoase amintiri alaturi de copii tai. Este mult mai important sa priviti aceste momente nu doar ca pe un simplu produs cumparat la raft, ci ca pe o oportunitate de a experimenta ceva nou, ceva cu totul special. Iar prin ceea ce am reusit sa facem si sa va oferim in studioul nostru de Craciun, cu siguranta aceasta experienta a unei sedinte foto de Craciun va fi una de neuitat, dar mai ales pe care va veti dori sa o repetati in fiecare an. Cu siguranta ca nu trebuie sa ignoram cand vine vorba de pret sedinta foto Craciun, dar sunt ferm convins ca valoarea amintirilor voastre conteaza mult mai mult decat onorariul pe care eu ca fotograf Craciun il am. Cu toate acestea, va invit mai jos sa analizati aceste detalii legate de pret. Mare atentie, in fiecare an pot aparea modificari ale tarifelor pentru sedintele foto de Craciun, asa ca cel mai bine ar fi sa consultati si rubrica de PRET SEDINTA FOTO CRACIUN.

  • pretul unei sedinte foto de Craciun variaza intre 500 lei in timpul saptamanii, respectiv 750 lei in weekend in functie de perioada (preturi complete aici)
  • pentru rezervare se achita in avans suma de 200 lei, nereturnabil in caz de anulare;
  • durata unei sedinte foto de Craciun este de 50 minute
  • se predau intre 40-70 de fotografii de Craciun
  • toate fotografiile predate sunt editate
  • predarea fotografiilor se face prin galerie online privata
  • timp de predare 10 zile lucratoare

studio foto craciun Bucuresti - sedinta foto craciun bucuresti - fotograf craciun - poze profesionale Craciun


Cel mai frumos Studio foto de Craciun din Bucuresti – locatia noastra

In fiecare an imi place sa ma autodepasesc, imi doresc sa va ofer cea mai frumoasa si mult asteptata experienta fotografica. Datorita experientei mele ca si fotograf profesionist, am invatat ca inainte de toate in mintea si inimile clientilor mei vor ramane 3 lucruri, frumusetea experientei avute la sedinta foto Craciun, frumusetea locatiei foto unde am realizat cele mai frumoase poze de Craciun, si modul in care eu ca fotograf de Craciun am interactionat pe parcursul sesiunii foto. Dar de aceasta data vreau sa va vorbesc de fapt despre aspectul care conteaza aproape cel mai mult dintre toate cele 3 lucruri frumoase enumerate mai sus, locatia noastra. Am incercat ca de fiecare data sa va fac sa va doriti sa reveniti datorita decorului superb pe care am reusit sa-l amenajez in studio foto Craciun Bucuresti, iar mai jos am sa va arat cateva fotografii de la ceea ce inseamna cua devarat un studio foto profesional de Craciun.


Cine se afla in spatele acestui frumos proiect de amenajare Studio foto de Craciun?

Cum nu mi-a placut niciodata sa-mi asum meritele pentru munca altora, am dorit neaparat sa le multumesc celor care au contribuit cu multa munca si daruire in amenajarea si dezvoltarea acestui superb proiect care inseamna de fapt cel mai frumos Studio foto Craciun din Bucuresti. Pe bune va spun ca eu personal ca fotograf profesionist Craciun, nu am mai vazut o astfel de amenajare si daruire in realizarea unui cadru de poveste care de fapt se aseamana izbitor cu Casuta lui Mos Craciun de la Polul Nord. Eu, Alex Pasarelu, fotograf nunta Bucuresti in timpul liber 🙂 fotograf botez pentru copilul tau cand va veni pe lume, fotograf profesionist pentru orice alt proiect “corporatrist” 😛 , fondator Belle Art Photography care se doreste a fi un “provider” de amintiri frumoase din viata voastra, impreuna cu dragii mei prieteni Andreea si Noni de la Studio Little Corner vrem sa va multumim pentru increderea cu care veniti in fiecare an la sedinta foto de Craciun si cu aceasta ocazie va asteptam si anul acesta cu mare drag 🙂