Diana + Andrei – Fotografie de nunta Grand Hotel Continental & Zexe Evenimente

Diana + Andrei – Fotografie de nunta Grand Hotel Continental & Zexe Evenimente

Diana + Andrei – Fotografie de nunta Grand Hotel Continental & Zexe Evenimente


O nunta fabuloasa si un cuplu care imi va ramane mereu in suflet. Diana si Andrei sunt niste oameni absolut deosebiti, pe care i-am cunoscut in primavara acestui an. De la prima vedere pot spune ca a fost dragoste la prima vedere 😛 si nu am ezitat nicio clipa sa le fotografiez cea mai frumoasa zi din viata lor. Desi suntem pe final de sezon de nunti acesti oameni frumosi m-au incarcat cu energie pentru inca 100 de nunti si cu siguranta ca fotografiile lor va vor convinge ca sunt un cuplu superb.

Sa va povestesc despre ziua nuntii lor… Am inceput cu Andrei intr-o superba camera de la Grand Hotel Continental, iar aici fac o paranteza, locatia pregatirilor conteaza enorm dragii mei, incercati sa alegeti ceva care sa va faca sa va simtiti ca un print si printesa in ziua nuntii, iar un hotel poate fi solutia pentru niste fotografii superbe si amintiri de neuitat. Nu cred ca este fotograf de nunta in Bucuresti care sa nu va recomande ca pregatirile sa le faceti intr-o camera de hotel, iar asta pentru a scapa de stresul alergaturii dintr-o locatie in alata, astfel totul se desfasoara relaxat in acelasi loc. Asadar Andrei a avut parte de multa distractie alaturi de dragii sai prieteni (si nasul) in timp ce emotionat pana in maduva oaselor se pregatea sa-si vada superba mireasa. Distractia la nunta asta fost motto-ul principal, iar asta s-a vazut din plin.

La scurt timp dupa Andrei a sosit si Diana pentru cateva clipe de liniste, dar si nebunie alaturi de domnisoarele de onoare. Ele parca au fost ceva mai curajoase 😛 dar cred ca e doar perceptia mea :)) cu siguranta amandoi s-au simtit extraordinar. Diana a imbracat o superba rochita de mireasa cu trena si voal lung, ceea ce a facut-o sa fie si mai frumoasa decat este deja.

Apoi, cu emotii mari mari de tot a urmat “first look”, Andrei isi vedea pentru prima data mireasa in aceasta zi… si nu oricum, ci alaturi de toata familia emotionata. A fost un moment plin de multe emotii pe care mereu il voi tine minte 🙂 Am mai realizat cateva fotografii pe terasa hotelului dupa care ne-am deplasat catre biserica Sfantul Anton din Centrul Vechi, o biserica ce mereu o voi recomanda tuturor datorita oamenilor care slujesc acolo, dar mai ales datorita frumusetii pe care acest monument il reprezinta. 

Sedinta foto de nunta, un moment doar pentru cei doi indragastiti a avut loc la Palatul Mogosoaia. Am avut parte de cea mai frumoasa lumina din an, apusul de Octombrie este mereu unul dintre cele mai frumoase din cate exista. Lumina aurie si temperaturile suportabile au facut ca aceasta sedinta foto de nunta sa fie absolut incredibila. Niciodata nu m-am simtit mai fotograf nunta decat sunt, acesti oameni superbi au facut ca aceste fotografii de nunta sa fie de neuitat deopotriva pentru mine, dar si pentru Diana si Andrei. Va recomand aceasta locatie pentru orice tip de sesiune foto profesionala, palatul in sine ofera multiple posibilitati, dar in special pentru o sedinta foto de nunta reprezinta una din cele mai frumoase locatii din Bucuresti. Culorile, combinatia dintre arhitectura si gradina, modul in care lumina contureaza intreg complexul si mai ales mirii, toate sunt ingredientele perfecte pentru o zi de nutna si fotografii de nunta reusite.

Apoi, ultimul moment din zi, dar si cel mai incarcat de energie… petrecerea! Zexe Evenimente a fost locatia noastra din aceasta seara fabuloasa, acolo unde Diana si Andrei au impresionat printr-un dans superb, o coregrafie incredibila realizata de bunul nostru prieten Alin Ciobotaru, a carui nunta o puteti vedea >>aici<< 😛 Alin este un dansator profesionist si un coregraf de exceptie alaturi de care sunt sigur ca orice pereche de miri se va simti superb si vi-l recomand cu drag pentru nunta voastra. Petrecerea plina de energie a tinut pana dimineata, toata sala dansau si se simteau bine alaturi de dragii lor miri, coregrafii frumoase si multa multa voie buna. Tortul, momentul cel mai dulce al nuntii a fost deosebit de gustos 😛 l-am mancat pe nerasuflate :)) Zexe Evenimente chiar este o locatie pe care merita sa o luati in calcul pentru nunta voastra.

Dragii mei, sper ca nunta Dianei alaturi de Andrei sa va ofere o idee despre ceea ce imi place sa fac ca fotograf de nunta, si sunt sigur ca si la nunta voastra va fi la fel de frumos, paote si mai frumos 🙂

Va invit mai jos sa va delectati cu momentele superbe pe care acesti minunati oameni le-au experimentat.

Fotograf Nunta Bucuresti Alex Pasarelu – Belle Art Photography

 

Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia Diana & Andrei - Wedding Day - Fotograf Nunta Bucuresti - nunta Palatul Mogosoaia