Pret sedinta foto Craciun – Cat ne costa amintirile de Craciun?

Pret sedinta foto Craciun – Cat ne costa amintirile de Craciun?

Sedinta foto Craciun - Anastasia - Studio foto craciun Bucuresti


Cu totii ne dorim amintiri care mai de care mai pretioase alaturi de familia noastra, dar cati dintre voi ati luat in calcul sa vizitati Casuta lui Mos Craciun in fiecare an? Cati dintre noi mergem sa facem fotografii de Craciun intr-un studio foto de Craciun profesional? Poate ca multi dintre noi nici nu stim de existenta unui astfel de loc magic unde amintirile noastre raman pentru totdeauna, sau poate ca nu am fost neaparat atenti la ceea ce conteaza de fapt in viata, si anume amintirile si momentele frumoase petrecute alaturi de familie si copii. Sa nu uitam ca ai nostri copii cresc si de multe ori ne dam seama poate putin prea tarziu ca nu am petrecut destul timp cu ei si ne vor lipsi imbratisarile si pupicii nepretuiti. Asa ca eu va propun o super experienta, haideti sa facem fotografii de Craciun, haideti sa traiti cea mai frumaosa experienta in cel mai frumos studio foto Craciun si sa faceti cea mai tare sedinta foto Craciun!

Va astept aici: Navigheaza cu Waze direct la studio prin apasarea iconitei → Navigheaza la Studio


Pret Sedinta Foto Craciun

Bine bine, dar care sunt costurile si la ce sa ne asteptam cand vrem sa investim in amintirile noastre? Este o intrebare caat se poate de comuna si legitima, pentru ca in ziua de astazi nu putem avea un serviciu de calitate fara sa platim pentru el. De aceea cel mai intalnit mesaj pe care il primesc si pe pagina de facebook si pe instagram, dar si aici pe site, este “pret sedinta foto Craciun“?

Preturile variaza evident in functie de perioada din an (Noiembrie, Decembrie sau Ianuarie) sau de zilele din timpul saptamanii, pentru ca trebuie sa fim constienti ca ideal ar fi sa avem sedinta foto de Craciun in intr-o zi de weekend in Decembrie, caaat mai aproape de Craciun si sa primim si fotografiile cat se poate de repede pentru a ne lauda pe facebook si printre prieteni. Insa trebuie tinut cont de cateva aspecte inainte de a va spune care este zona in care putem incadra acest detaliu, pret sedinta foto Craciun.

In lunile Noiembrie si Ianuarie este cel mai indicat sa programam sedinta foto craciun pentru ca pretul este mult mai mic, in luna Noiembrie daca realizam aceasta sedinta foto profesionala, avem cele mai mari sanse sa primim fotografiile la tiimp inainte de Craciun. In luna Decembrie este cea mai mare aglomeratie si locurile se epuizeaza foarte repede, ajungand sa ne batem la propriu pentru o disponibilitate, dar daca realizam sedinta foto mult prea aproape de sarbatoarea Craciunului sunt sanse sa primim fotografiile dupa sarbatori pentru ca timpul de editare este mult prea din scurt pentru a fi gata imaginile finale. Evident ca noi facem toate eforturile ca toata lumea sa primeasca fotografiile inainte de Craciun, insa trebuie sa ne asumam si un pret mai mare, dar si sansa ca nu vor fi gata la timp datorita aglomerarii.

Si ca sa nu va mai las sa asteptati atat, hai sa va spun care este acel pret sedinta foto Craciun despre care tot vorbesc.

ATENTIE, CONSULTATI OFERTA CURENTA AICI: https://www.bellefoto.ro/sedinta-foto-de-craciun/

  • 1 – 15 Noiembrie – 600 lei (zile de weekend +50 lei)
  • 16 – 30 Noiembrie – 700 lei (zile de weekend +50 lei)
  • Decembrie – 800 lei (zile de weekend +50 lei)
  • Ianuarie – 550 lei

Cat de mult merita sa achitam acest Pret sedinta foto Craciun?

Raspunsul la aceasta intrebare ramane sa-l aflam singuri dupa ce am avut aceasta experienta, dar ce va pot spune cu mana pe inima, este ca feedbackul primit de la toti cei care ne-au trecut pragul este incredibil. Ca sa va convingeti daca acest pret sedinta foto Craciun merita achitat, haideti sa ne uitam la numarul de persoane care ne urmaresc pagina de facebook si la review-urile lor despre aceasta experienta, sunt sigur ca va vor convinge si pe voi ca merita sa achitati si dublul tarifelor mentionate pentru cea mai frumaosa sedinta fotod e Craciun din viata voastra.

Ca atare, dragilor, nu va mai retin mult si va doresc Sarbatori linistite si va astept cu mare drag la o Sedinta Foto de Craciun!